בלחץ אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע וחצי לאחר בדיקת דם שנראתה בטא 3600 הלכתי לרפואה שאמרה כי אני כנראה בשבוע חמישי תאריך הוסת האחרון היה ב2.5 היא עשתה לי אולטראסאונד שבו ניראה שק הריון ואמרה כי רני שבוע חמישי ושאני יחזור שבוע הבא לבדיקת אולטראסאונד נוספת בבדיקה השנייה היא לא זיהתה עובר וביקשה שאעשה בדיקת דם נוספת כדי לבדוק את רמת הבטא יום אחרי הגיעו התוצאות רמת הבבטא הייתה 83000 אני אמורה לראות אותה שוב שבוע הבא ואנמ ממש בלחץ לאחר קריאה באינטרנט האם כול זה תקין? כמו כן נתקלתי במושג הריון מולארי ורציתי לדעת אם זה מתאים לתיאור?? אשמח לעזרה אני ממש בלחץ
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהריון מולארי הבתא הוא בד"כ גבוה יותר, אך האבחנה הסופית תלויה בעוד בדיקות
    אני לא יכול לדעת האם תקין לא מבלי לעשות אולטרה-סאונד, כדי לראות האם ההריון תקין או לא

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה