השתרשות ללא דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה: יכולה להיות השתרשות ללא דימום? אני אחרי החזרת עוברים ובהחזרה הקודמת לא היה דימום ובכל זאת לא היה הריון. גם עכשיו אין דימום אז אני מחזיקה אצבעות. אבל בכל זאת מישהי יודעת להגיד לי? התרגזות מדברים מסויימיםמעלולה להזיק לעוברים? ומה אסור להרים מבחינת משאות כבדים. בעזרת השם שאני אשמע בשורות טובות והכל זה ממנו.
1 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    מבחינת הדימום אני לא יודעת מה להגיד לך כי אני עברתי הפרייה ונראה לי זה קצת שונה
    מבחינת התרגזות ולהרים משאות כבדים הייתי ממליצה לך להתרחק מזה
    בגלל זה לקחתי חופש מחלה אחרי ההפרייה שבוע כדי לא להתעצבן בעיקר בעבודה וכשחזרתי עידכנתי את הבוס שלי שהרופא אסר עליי להתכופף ולהרים דברים כבדים ואם יש בעיה אני אצא לחופש מחלה(זה היה התכנון בסוף לא הייתי צריכה כי הוא הבין אותי ווכה גם עכשיו בהריון )
    ותשתדלי באמת לא להצעצבן גם למרות שאני יום לפני הבדיקה הייתי עצבנית בהגזמה שלא הייתי אף פעם וכל דבר קטן יצבען אותי ואז סיפרתי לרופא ואמר שזה ההורמונים שנוטים להתפרץ אבל ככה הקפדתי על שבועיים של מי מנוחות ורוגע
    אז בשורות טובות יקירתי;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה