מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב אשמח להסבר מזה הפלה נדחית לפי החישוב אני אמורה להיות בשבוע 8+6 היום אתמול בבדיקת אולטרהסאונד נצפה שק היון ללא דופק ..כתוב GA6W1D+-4D נצפה הד עובר בגודל 2 מ"מ אני מבינה שאין פה מקום לטעות והרופא הפנה אותי למיון לביצוע ציטוטק (אשמח להסבר) .
    בשבוע 6+5 נצפה שק הריון + תחילת דופק השאלה שלי ממה זה קורה? אני בת 36, האם זה בגלל הגיל או שיש גורמים אחרים, צריכה לציין שחודש לפני הריון הנ"ל היה הריון כימי שיצא לבד בשבוע 5 אשמח להסבר מה לא תקין ומה לעשות?
    בתודה מראש
    נ.ב יש לי 2 בנות בנות בריאות לחלוטין אם הריון טבעי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא אוכל לתת לך מענה על כל השאלות דרך הפורום
    1. הפלה נדחית משמעותה שיש עובר שאינו מתפתח ברחם מבלי שהחלו סימנים של ריקון הרחם (דימום, כאבים וכדומה)
    2. ציטוטק הוא כדור שגורם לכיווץ הרחם ובכל מוביל לריקון חלל הרחם וסיום תהליך ההפלה
    3. אין לדעת ממה זה קורה - גיל זו בהחלט סיבה אפשרית אבל יש עוד סיבות אפשריות (כאשר בד"כ אנחנו לא יודעים לומר מהי הסיבה)
    4. זה כאמור דורש בדיקות לקראת ההריון הבא וכדאי לשקול תמיכה הורמונלית בתחילת ההריון הבא. כאשר על פי הבדיקות ייתכן ויהיו המלצות נוספות

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה