היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות עשיתי בדיקת שקיפות יצאה לי תוצאה 2.9 ועשיתי גם את הבדיקת דם והותאה יצרה 15;1 אני רועדת מפחד זה ממש מלחיץ .. וחפני כמה ימים עשיתי את בדיקת וננפיי המחליפה את המי שפיר מחכה לתוצאות מצוסכלת יש מישהי שעברה את זה והכל יצאה תקין??
4 תגובות
עמוד 1
??????
הרופא לא הסביר לך את המשמעות? אני באופן אישי לא חושבת שאת צריכה לשאול את זה פה בפורום, בטח לא בפורום שיכול לספק לך חוויות אישיות בלבד. המידע שתקבלי פה, לא בהכרח יעשה לך טוב.
המון בהצלחה ואני כולי תקווה שיהיה בסדר.
הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם המחליפה את המי שפיר ויצא תקין אבל בכל זאת לחוצה הייתי רוצה לשמוע דעות מבנות שעברו מצב דומה ומה הם עשו
אני יכולה לספר לך משהו שקרה לחברה שלי, הסיפור מאוד לא מעודד.
בשקיפות עורפית יצא ממצא חריג כלשהו (אני לא זוכרת במספרים אבל זה היה רע) הרופא שלח אותה לסיסי שלייה, שיצאה תקינה. הרופא המליץ להמשיך לעקוב אבל לא לעשות כלום בנתיים.
בסקירה המוקדמת (בשבוע 15) נמצא שהחדרים במוח לא התפתחו תקין ולכן צריך ללכת להפלה.
לקח כמה שבועות עד ההפלה ובזמן הזה היא התייעצה עם עוד רופא בכיר. המסקנות היו דומות. בתחילת חודש חמישי היא עשתה הפלה.
המשך הסיפור הוא שהיום יש לה כבר 2 ילדים בריאים והכל בסדר.