בדיקת סיסי שלייה כן או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, פעם ראשונה באתר ומתרגשת,
    בת 40 ואחרי שנתיים של הזרעות וטיפולי IVF, הריון אחד שנגמר בהפלה בשבוע 8, שמחה ומאושרת ואפילו קצת מבולבלת... נמצאת בשבוע 9.

קיבלתי הפנייה לסיסי שליה, לא שיש תורים, אבל לכל מכוון שאני מתקשרת לא ממליצים לי, מסבירים לי שהסיכונים מאד גדולים להפלה, וכדי לחכות למי שפיר, ויש כאלה שמסבירים שבמי שפיר עם תתגלה בעיה זה מאוחר ... בקיצור מבולבלתתתתת..... פליז, עזרה
    ravit
1 תגובות
עמוד 1
  • אם קבלת הפנייה זה סימן שהרופא מצא לנכון שתעשי,
    זה אומר שהוא לקח בחשבון שיש מצב להפלה אבל לנוכח הסיכונים האחרים זה שווה את זה...
    לכן הייתי הולכת עם הדעה של הרופא או הולכת לעוד רופא בשביל חוות דעת נוספת.

את מי השפיר באמת עושים בשלב יותר מאוחר אבל עושים את זה לא לחינם- אם ימצא שיש בעיה הרופאים יאלצו לעשות הפלה, חס וחלילה.

לפי מה שאני יודעת ב2 הבדיקות האלה יש סיכונים להפלה, אבל אני מניחה שלנגד עיניו של הרופא עומד כל הזמן הגיל שלך... אני יעודד אותך שבעלי נולד כשחמותי הייתה בת 40+ ואז לא היו בדיקות כאלה... הוא בריא :)
    אני אמשיך בכך שאני אספר לך שיש הרבה בנות שעושות את אחת מ2 הבדיקות האלה סתם, כי הן בלחץ ומבחינתן זה סיכון שהן מוכנות לקחת בפרט שלא יצא להן ילד לא בסדר. חברה שלי בת 29 עשתה את זה סתם בלי כל צורך.

חברה אחרת שלי עשתה לפני כמה שנים סיסי שלייה ואמרה שזה מאוד כואב (מצד שני היא סופר רגישה לכאב-גם היא מודה) ולמרות שהיה בעיה בעובר הם לא זיהו את זה בבדיקה הזו אלא רק לאחר מכן בסקירה המוקדמת.

יש מצב שבלבלתי אותך שוב,
    אז אני אסכם... לכי לעשות את הבדיקה כי זה מה שהרופא אמר.

רק בריאות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה