שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אז אחרי 9 חודשים של נסיונות בשעה טובה נקלטתי..
    אני בשבוע 8 ומתלבטת לגבי השקיפות העורפית אם ללכת לרופא פרטי או לרופא בקופה..
    אשמח להמלצות על רופאים אני שייכת למאוחדת..
1 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אין סיבה ללכת לרופא פרטי,
    זו לא בדיקה שמטרתה שאתם תראו את העובר, אלא שהרופא יעריך את הסיכויים לעובר לא תקין

לכן גם ככה לא תראו משהו מרגש במיוחד אם תלכו לרופא פרטי. זה גם עדין מוקדם בדרך כלל לדעת בוודאות על מין העובר.

תשקיעו את הכסף שלכם ברופא פרטי בסקירה המוקדמת והמאוחרת, זה פי כמה יותר מרגש. אני הלכתי לאלינה ברנר, אבל גם ירון צלאל מומלץ מאוד. לפי דעתי מי שעושה סקירות בפרטי, עושה גם שקיפות.
    אני לא יודעת להמליץ לך על רופא במאוחדת. תקראי קורות חיים של רופאים במאוחדת, עדיף לבחור משהו שיש לו תפקיד בכיר באחת במחלקת יולדות באחד מבתי החולים. אבל מין הסתם זה לא חובה או משהו.
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה