בדיקת שתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ביום ראשון עשיתי בדיקת שתן ובבדיקה הראשונית אצל האחות כבר ראו שיש לי דלקת חריפה בדרכי בשתן הרופא הביא לי התרופה בלי לחכות לתוצאות בעוד יומיים וכרגע אני לוקחת CEFOVIT 500 כבר יומיים הבדיקה הגיע אבל אני לא מבינה מה רשום התוצאה
    REMARKS (MICRO) Order Comments
    REMARKS (MICRO) ‎מקום לקיחה: שתן
    Urine culture צמיחה מעורבת
    אני חייבת להמשיך באותה תרופה כי אני לא רואה שיפור .... וחוץ מזה יש לי הפרשות צהובות וזה ממש שורף לי כמו עוקץ זה יכול להיות בגלל התרופה או שיש עוד איזה בדיקה לעשות חוץ מהבדקת שתן ???!!! נ.ב אני בהריון 30 שבועות
    תודה

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדובר בתרבית עם מספר סוגי חיידקים, ככל הנראה מסיבות טכניות ולא בהכרח מלמדת על דלקת בדרכי השתן. מציע שתחזרי להתייעץ/להבדק בשנית, איני יכול לאבחן אותך או לתת לך המלצות טיפוליות בפורום

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה