המלצה להזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... פעם ראשונה שאני נמצאת בפורום:) אני נשואה כבר שנה ו4 חודשיים מנסים להכינס להריון ולא הולך... אחרי בדיקות מסתבר שהרופא נשים הפנה אותי למרפאת פוריות לשם הזרעה. מחכה למחזור לבדיקות דם ואז לקבוע תור... חוששת ולא יודעת למה לצפות אשמח לקבל קצת מידע
10 תגובות
עמוד 1
  • תקבעי כבר עכשיו תור בדרך כלל יש קושי לקבוע תור קרוב.

קראי את מה שכתבתי לkiss זה מפרט מה זה הזרעה ועצות לפעולה.

אני רק הוסיף שהזרעה מעלה את הסיכוים לקליטה במעט. ההליך הוא למעשה החדרה של הזרע לאזור הרחם, לאחר שהזרע נשטף (נקרא השבחת זרע). ההזרעה מתרחשת הכי קרוב ליום הביוץ שניתן ,מבלי לפספס את היום הזה (אם אני לא טועה כבר מהפעם הראשונה מזריקים לגוף זריקה שמונעת ביוץ מוקדם, נקראת אוביטרל)

בשלב הזה אני ממליצה עדין לא לשתף קרובים בהליך הזה. כיוון שההזרעות עשויות לקחת זמן וזה סתם לחץ מיותר מצד הקרובים.
    אני כן ממליצה לכתוב לנו בפורום הזה את תחושותייך, במידה ואת מרגישה צורך בתמיכה.

אאחל לך הרבה הצלחה וכולי תקווה שתקלטי במהרה.
  • ראשית כל תודה רבה על התשובה והתמיכה! אף אחד לא יודע חוץ ממני ובעלי היקר:) כמובן שיש אנשים חצופים ששואלים שאלות וזה ככ מרגיז!!! אעדכן אתכן
  • איך אני מבינה לגבי האנשים ששואלים זה מעצבן אותי ומוציא אותי מדעתי , גם שאלות עוקצניות כמו: ' נו מה?? את לא רוצה ילדים?' כאילו מה נסגר עם אנשים? בכל מקרה אני אחרי הזרעה על בסיס טבעי שלא הצליחה ובשלישי האחרון עברתי הזרעה עם הורמונים. הרופא יסביר לך בדיוק מה לעשות ומתי. תהליך ההזרעה עצמו לא נורא והבנתי שיש נשים שלא חוות כלום, אני לעומת זאת סובלת קצת מכאבים ונפיחות בערך 3 ימים אחרי
  • היי חדשדשה:) אני תמיד מראה עסקים כרגיל ואומרת " עובדים על זה " בחיוך רחב! ככ מכעיס אותי! ובפנים אני אוכלת את עצמי והיו ימים שהייתי מוצאת עצמי בוכה.... היום לוקחת את זה אחרת ומנסה להכניס לעצמי דברים חיובים! שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות:) חמישי הבא קבעתי תור פעם ראשונה לרופא פוריות.... אני במתח נוראי.... אין לי מושג אם זה מזה או מזה שתכף אני בת 31:/
  • היי חדשדשה:) אני תמיד מראה עסקים כרגיל ואומרת " עובדים על זה " בחיוך רחב! ככ מכעיס אותי! ובפנים אני אוכלת את עצמי והיו ימים שהייתי מוצאת עצמי בוכה.... היום לוקחת את זה אחרת ומנסה להכניס לעצמי דברים חיובים! שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות:) חמישי הבא קבעתי תור פעם ראשונה לרופא פוריות.... אני במתח נוראי.... אין לי מושג אם זה מזה או מזה שתכף אני בת 31:/
  • לימדו אותי תגובה מצויינת!
    לבעלות "פה גדול"- להגיד "אנחנו מזדניים כל הזמן יהיה בסדר" התגובה ככ מביכה את הצד השני
    שיש סיכוי דיי גדול שהאדם החפוף לא יישאל את השאלה הזו שוב.
    השיא שלי היה שעובד זבל ברחוב שלי שאל אותי.... מהפעמים האלה שאת מתחרטת שאת נחמדה לזולת.
  • חחחחחחח גדול!!!!
  • חחחחח ורד הרגת אותי. במצב שלי כבר יש אנשים שהפסיקו לשאול (נשואה שנה) אבל יש את החופרים שבא לי לא יודעת מה לעשות להם. אצלי יש תשובה קבועה - בעזרת השם. בכל מקרה שירן אני מאחלת לך גם המון בהצלחה, את תתחילי תהליך עכשיו שהוא לפעמים לא פשוט אבל ממלא אותך תקווה כל פעם מחדש, אני אולי נשמעת וותיקה בתחום אבל התחלתי רק לפני חודשיים את התהליך וכבר ביצעתי 2 הזרעות- הרופא שלי נהדר ומתקתק עיניינים.
  • תודה מתוקה! שנשמע רק בשורות טובות
    שבת קסומה שתהיה:)
  • היי
    אני הייתי עונה לחוצפנים שכל דבר ב4 בזמן ושזה יבוא הם ידעו ומנסה לא לקחת אותם בעצבים כי אין אין אנשים הם כאלה הם היו גם חוצפנים שהייתי רווקה ולא נשואה אז השאלות והחטטנות שלהם לא יפסקו אף פעם;(
    ואני עברתי הפרייה ישר אז לא בדיוק מבינה בהזרעות
    אבל הכי חשוב להכנס לתהליך רגועיים ואופטימיים
    בשורות טובות לכל הבנות פו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה