בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה שמשתמשת בזה ומאוד מבולבלת.
    אתמול בערב בשעה 20:00 בערך בדקתי ויצא קו כהה ולידו קו הביוץ - כהה אבל טיפה יותר בהיר. קיימנו יחסים אתמול בלילה אבל תיארתי לעצמי שהפס של הביוץ אמור עוד להתכהות ושלא בטוח בכלל שאני מבייצת . היום , כבר לילה , בדקתי שוב והפס של הביוץ שוב בהיר .
    מה זה אומר ?? הביוץ שלי היה אתמול ? ועבר ? כל כך קצר ? להמשיך לעבוד על להתעבר או לא ? אולי עכשיו אני בכלל בביוץ ? אולי הוא עוד לא היה ? מאוד מבלבל העסק הזה ...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אכן הכל יכול להיות הביוץ שלי למשל היה 3 ימים
    והאמת ביננו לא הסתדרתי טוב עם הבדיקה בבית
    ופניתי לרופא שיעשה לי מעקב אחרי הביוץ
    וכך ידעתי בוודאות מתי אני מבייצת(בדרך כלל ביות מתרחש 14 יום אחרי המחזור אהל כל אישה עלול להתגלות כאחרת)
    בשורות טובות;)
  • היי לאחותי היה בידיוק אותו דבר היום היא בחודש 8
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה