שחלות פוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אובחנתי לפני חצי שנה בתסמונת השחלה הפוליציסטית, כרגע ביום 15 עם טיפול שבאיקקלומין ואסטרופם - שכנראה לא מגיבים ו( זקיקים- 8-9 מ"מ ורירית 4 מ"מ)
    למישיהי זה קרה?? למה הגוף לא מגיב? אני נמצאת במצב של תסכול גדול ..

הילי
3 תגובות
עמוד 1
  • לי אין את זה אבל קראתי על זה הרבה כי זה ממש מעניין.

שחלות פוליציסטיות לא בדיוק פועלות הכי הגיוני שבעולם, לכן זה אפשרי שאת לא מגיבה נכון לתרופות.
    מלבד זה, מקרה כמו שלך הוא מאוד נפוץ באוכלוסיה אבל גם דורש יותר סבלנות לקליטת הריון. תשדלי לא לחשוב על זה יותר מדיי לקחת את התרופות שאת צריכה.. להיות עסוקה ולהעביר מעלייך מחשבות שליליות.

כמה דברים:
    1.למחזור הבא גשי לרופא שלך ובקשי תרופה אחרת או מינון אחר (מינון אחר זה ככל הנראה העניין)
    2.גשי לעשות דיקור סיני. זה מאוד תומך ועוזר גם בפאן הרגשי. אם את רוצה מספר אשמח לכתוב לך כאן יש לי מישהו תותח שבזכותו גם אני נקלטתי.
  • אשמח לטלפון של המטפל בדיקור סיני

הילי
  • המטפל שלי עובד בחולון ובנס ציונה, קוראים לו אופיר שגב פרימן
    052-224-8245
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה