איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכלום..אני נשואה כבר שנה וחצי לפני 7 חודשים הפסקתי לשתות כדורים של יסמין..עכשיו יש לי איחור של 14 יום, לא קרה לי איחור כזה..
    עשיתי פעמיים בדיקת הריון יצא שלילי
    הלכתי לרופאת נשים גם כן לא ראתה ואמרה שיכול להיות שמתפתח משו מחר אני הולכת לעשות בדיקת דם..עכשיו יש לי דקירות ברחם חזקות זה בא והולך גם ממה זה יכול להיות מהריון שמתפתח או מחזור?
    אני כבר לא יודעת מה קורה לגוף שלי ????????
2 תגובות
עמוד 1
  • היי יפיתוש,אם הבנתי אותך נכון,שבועיים אחריי איחור זה אומר חודש אחריי ביוץ וזה דיי נדיר שעוד לא נראה הריון בבדיקת דם ושתן...מה גם שזה אומר בערך שבוע שביעי להריון שכבר באולטראסאונד אמור להישמע דופק...(בטח ובטח שק הריון)
    תוודאי מה קורה למחזור שלך החודש,ותנסי חודש הבא בכל הכוח!
  • איחור של ככ הרבה זמן ובדיקה ביתית שמראה שזה שלילי... זה ככל הנראה שלילי. (היה לי פעם)
    העובדה שהרופאה לא ראתה כלום זה לא אומר הרבה כי את בשבוע 6 ומטה... כלומר הספירה היא לא ככ מדויקת.
    מתחילים את הספירה מהיום הראשון למחזור... אבל מה קורה אם הביוץ שלך הגיע יותר מאוחר...

שמרי על אופטימיות וחכי לבדיקת הדם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה