מחזור והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. חייבת לשמוע את עצתכן מניסיון אישי אז ככה: ביום חמישי האחרון לאחר 4 ימי איחור עשינו בדיקת הריון... שיצאה חיובית.יום שישי בבוקר עוד בדיקה... יצאה חיובית. קבעתי בדיקות דם ביום ראשון בבוקר... להיות בטוחה. ביום שישי בלילה התחיל לי מחזור... ממש התבאסתי. לא הבנתי מה קורה... החלטתי שאני בכל זאת הולכת לבדיקות דם שקבעתי כדי לבדוק. אכן בבדיקות דם יצאה תוצאה של בטא 17.. שזה כעיקרון מתאים לשבוע שלי 4+3 ..אך האחות אמרה שזה נמוך... ושאעשה שוב ביום חמישי הקרוב כדי לראות אם היא עולה... וגם הסבירה שאם היא מתאפסת זה הריון שהיה ונמס.אני ממש מבולבלת...לא יודעת על מה לחשוב ... בא לי שהיא תתאפס וזהו!שלא יהיה כלום... מאשר אני אעבור סרט.... אם אם אם היא תעלה.... והמחזור פסק כבר,אז אםשר להמשיך...אבת אם הבטא עדין מעל 3 זו גרדה.אני פוחדת... בבקשה יש פה מישהי שחוותה דבר דומה?שהכל עבר בשלום?? פליז תעודדו אותי... ממש פוחדת....
10 תגובות
עמוד 1
  • רגע,לא סופרים שבועות הריון מתחילת היום הראשון של המחזור האחרון? כי אם כן את לא שבוע 3+4 את בערך בשבוע 6....
    בכל אופן נדע ביום חמישי....אמן שהבטא תכפיל את עצמה במהירות
  • כבר לא אכפת לי איך סופרים...העיקר שאדע כן או לא ואיך ממשיכים... מיואשת לגמרי מאמי!מקווה שמחר התשובה תרגיע אותי לכאן או לכאן...
  • את עושה מחר בדיקת דם או ביום חמישי?

• מחר... כל יומיים צריך
  • הי נטינטי,
    זה אכן משהו שהרבה בנות עוברות,
    17 זה לא ככ נמוך אם לא היית מקבלת סוג של מחזור...
    תראי מה יהיה מחר,
    מחזיקה אצבעות בשבילך.
  • תודה ורד..בשורות טובות!אעדכן!
  • היי יקירה! הגיעו לך תוצאות?
    אני עשיתי הבוקר ויצא שלילי...אבל לא נורא יש את חודש הבא!!
  • אני הכי שמחה!!!!בטא 4... הכל יצא לבד!מחר אולטראסאונד... שיגידו לי שהכל נקי ומצוחצח לחודש הבא!!!!טולי אל תעלמי לי.... חודש הבא הספירה החדשה.. מקלון חדש..ובשורות טובות לשתינו!!!יאללה לעבוד בכל הכוח חחחחחחחחחחחח נשיקות!!! מה הפייס שלךך חחחחל
  • אני הכי שמחה!!!!בטא 4... הכל יצא לבד!מחר אולטראסאונד... שיגידו לי שהכל נקי ומצוחצח לחודש הבא!!!!טולי אל תעלמי לי.... חודש הבא הספירה החדשה.. מקלון חדש..ובשורות טובות לשתינו!!!יאללה לעבוד בכל הכוח חחחחחחחחחחחח נשיקות!!! מה הפייס שלךך חחחחל
  • אבל אני עדיין לא קיבלתי מחזור :( איך אני יכולה לזרז אותו??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה