איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

הפסקתי את הגלולות לפני כחודשיים. ניסינו בחודש הראשון להכנס להריון אבל קיבלתי מחזור ביום 6.7.16 (אחרי שקיבלתי מחזור חודש לפני כן ביום 7.6.16). ביום 20.7.16 שזה 14 יום מיום קבלת המחזור שכבנו, למחרת היה לי תור לרופא נשים והוא עשה לי אולטרסאונד אמר לי שהוא בכלל לא רואה ביוץ ושזה נראה כאילו אני אפילו לא לקראת ביוץ. שכבנו שוב רק ביום 28.7.16. מיום 30.7.16 ועד היום 11.8.16 אני עם הפרשות חומות, כאבי מחזור מטורפים, שישי שעבר אפילו היה טיפה דם ולא רק הפרשות חומות והייתי בטוחה שקיבלתי מחזור כי הכאבים היו בדיוק כמו של מחזור. הסתבר שהדימום היה ממש מעט ושבכלל לא קיבלתי. עד היום לא קיבלתי, האם כדאי לעשות בדיקת הריון? האם יכול להיות שבחודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות קיבלתי מחזור פחות או יותר מסודר וחודש לאחר מכן אני לא מבייצת והמחזור השתבש לו כתוצאה מהשימוש בגלולות?
    לא בא לי לעשות בדיקת הריון ולהתאכזב...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    הכל יכול להיות הגוף אחרי גלולות משתגע אז אין לגעת בוודאות אם זה הריון או לא
    גם לי היה המון שיבושים במחזור אחרי שהפסקתי עם הגלולות
    אבל פעם הבאה תבקשי מהרופאה שתבדוק לך את היום של הביוץ שתדעי ותחכי עוד כמה ימים אם יש לך סבלנות ותעשי בדיקת דם הכי בטוח
    בשורות טטבות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה