שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בשבוע 34 הריון ראשון עם סכרת שהתגלתה במהלך ההריון אך מאוזנת
    עשיתי בדיקה להערכת משקל של העובר והרופא בישר בשורות לא כל כך טובות שליפהן הוא מצא שיש לי התרחבות של שלשאות מעי הדק ישר פרצתי בבכי כי איך שהוא הסביר לי על זה זה היה נשמע שהעוברית ממש לא בסדר
    השאלה היא כזאת
    ממה זה נגרם והאם זה ככ יש מה לדאוג ובהרבה
    כמובן שיפנו אותי ליעוץ גנטי וסקירה מכוונת אבל יותר מזה לא רצו להגיד לי
    ואני מאוד בחששות ומתוסכלת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קצת קשה לתת ייעוץ מלא בלי נתונים רבים, שהם חסרים
    בעיקר, מה גודל ההרחבה, האם יש סימנים נוספים באולטרה-סאונד - עכשיו או לאורך ההריון עד עכשיו?

בעיקרון, אם זו חסימת מעי מבודדת, עם ברור גנטי ואנטומי תקינים (כלומר אין עדות סימנים נוספים) סה"כ המצב לא כל כך רע - אמנם יידרש לעיתים ניתוח לתקון חסימת המעי אחרי הלידה (אך לעיתים החסימה נתפתחת מעצמה ולא נדרשת כל התערבות)
    כמובן, שהסיפור הוא שונה לגמרי אם יש סימנים נוספים וכתלות בגודל החסימה, ומידת מעורבות של איברים נוספים ו/או קיומה של תסמונת גנטית.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה