היי בנות' חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני רוזה, נשואה כבר קרוב לשנתיים, ללא ילדים.
    אני כבר כמה זמן קוראת פה עוד לפני ההרשמה וחייבת להגיד שממש נהנתי לראות את התמיכה והעצות. אז החלטתי להירשם ולהצטרף.

יש לי שאלה.. על מקרה שלא היה לפני כן..
    יום ד' (10.8) שמתי לב להפרשות מרובות בצבע לבן, נמתח.. (מצטערת על התיאור) וזה היה מלווה עם כאבי בטן תחתוניים.. באיזור הרחם, ותחושת נפיחות בבטן. באותו יום בלילה שמתי לב ליובש באיזור למטה (שוב מצטערת על התיאור).
    יום למחרת, חמישי, היו שוב הפרשות לבנות- צהובות נמתחות. היובש עדיין נשאר.
    יום שישי ההפרשות פחתו.. אך היובש נשאר.
    היום, יום שבת, לא היו עדיין הפרשות כלשהן ותחושת היובש ירדה קצת.

תאריך וסת אחרון: 30.6.
    יש שחלות פוליצסטיות, לכן הוסת לא תמיד מגיע, אך כן יש לי כאבי מחזור כמה ימים לפני התאריך המשוער בדרך כלל.

לפי חישוב שלי, אני אמורה לקבל מחר( אני מקבלת בדרך כלל כל 35 יום).. אך לא היו לי שום כאבי וסת חוץ מכאבי בטן תחתוניים המלווים עם הפרשות לבנות.

מה זה אומר?
    תודה מראש לעונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה