מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום
    מיום שישי האחרון בשעות הערב אני סובלת מכאבי בטן בכול הבטן דגש על הבטן העליונה והחלק התחתון של הבטן עד מוצ"ש היו שלשולים נכון לעכשיו אך הכאבי בטן עדין קיימיםמוצש החלטתי לגשת למיון עשיתי את כל הבדיקות במיון יולדות טענו שהכל בסדר שלחו אותי גם למיון הכירוגי אחרי שנתנו לי משככי כאבים לוריד ולכן לא כאבה לי הבטן.. הרופא הכירוג בדק אותי בשניות ראה שלא כואב לי (ברור אחרי המשככי כאבים לוריד..) עשה לי בדיקה ממש קצרה ואמר שהכול בסדר.
    נכון לעכשיו אני שותה כמה שאני יכולה
    אוכלת בכוח כי אין לי ממש תאבון
    וחווה כאבי בטן בכול אזור הבטן דגש בטן עליונה ובטן תחתונה בדומה לכאבי מחזור אציין כי במיון יולדות שמו לי 2 עירוי נוזלים + מוניטור שיצא תקין נמצאת בשבוע 26
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא מבין מה השאלה,
    אחרי שבדקו אותך במיון אין לי את היכולת לתת לך מענה יותר טוב ממה שכבר נתנו לך במיון, כל זאת מבלי לבדוק אותך, לראות את בדיקות המעבדה שלך ו/או לעשות לך אולטרה-סאונד.
    במידה והבעיה לא נפתרה, מציע כי תגשי להבדק בשנית.

ד"ר הדר

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה