לכל המתוסכלות והמיואשות..יש תקווה..(: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, החלטתי לעודד ולרשום גם כשזה מצליח..
    אנחנו ניסינו במשך שנתיים - מהבלתי מוסברים..וכבר חששתי שאפספס את הרכבת בגלל הגיל(40), בעקבות המלצה באתר הגעתי למטפלת ברפואה סינית המתמחה בפוריות, אתן לא תאמינו, גם אני לא האמנתי..אבל לאחר חודשיים בלבד של דיקור סיני נכנסתי להריון..אז חזרתי להודות לממליצות..ולחזק את כל אלה שעוד מנסות..על ייאוש!! אני ממליצה בחום על המטפלת שלי - מולי קליניק- מסורה, מקצועית ויש תוצאה.. בהצלחה לכולכן..
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף קרן כייף לשמועעעע:)
    האם זה הריון ראשון שלך?
    והאם לך ולבעלך לא הייתה שום בעיה?
    פשוט אני מתחילה טיפולי פוריות אז רוצה לדעת:)
  • היי שירן, לא, זה הריון שני, הריון ראשון - לפני 4 שנים, נעזרתי בטיפולי פוריות (למרות שלא נמצאה שום בעיה אצלי או אצל בעלי) ולקח כמעט שנה של ניסיונות כושלים ובסוף נכנסתי להריון טבעי בין מחזורי הטיפול. הפעם החלטתי לנסות טבעי ולהיעזר ברפואה סינית. המטפלת הסינית שלי טוענת שהבעיה שלי הייתה בהשתרשות לא בפוריות ולכן טיפולי הפוריות נעשו ללא הועיל..אני יודעת שהיא מטפלת גם בנשים שכבר החלו בטיפולי פוריות - על מנת לתמוך וליעל את התהליך..מאחלת לך בהצלחה!!
  • איזה כייף לשמוע
    מזל טוב ובשעה טובה להריון קל ותקין
  • היי קרן,

מזל טוב ובשעה טובה!

לגמרי הצלחתי להתעודד קצת ממה שכתבת.. אני אחרי גרידה (11 חודשים אחרי) ועד כה לא הצלחנו להיכנס שוב..
    יש לי ילדה בבית שלהריון שלה נכנסתי ממש מהר וטבעי, גם להריון שאחריו שלצערי הפסיק ומאז ממש לא ברור. עשינו את כל הבדיקות הלכנו לרופאים.. ניסינו הזרעות.. התייאשתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה