היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות חדשה בפורום.. לפני 34 יום עשיתי גרידה הייתי בשבוע 10 היריון ראשון ואני מאוד רוצה להכנס שוב.. מצד אחד יש פחד שלא תפילי עוד פעם ומצד שני אני מאוד רוצה להכנס להריון כי אני מאוד אוהבת ילדים מתי אפשרי לנסות עוד פעם.
2 תגובות
עמוד 1
אחרי גרידה מהר מאוד נקלטים אבל לא רצוי הגוף עבר סוג של טראומה תתני לו לנוח מעט ותנסי אחרי זה שוב אני עברתי גרידה ולארח חודשים נכנסתי להריון כי רציתי תהריון. שיהיה בהצלחה ?
אני עברתי גרידה גם כן בשבוע 10 עקב הפסקת דופק. לא חושבת שאת צריכה לחשוש מהפלה נוספת בגלל זה, כי אין קשר.. לפי מה שהוסבר לי זה קורה וכנראה שמשהו בעובר הזה לא היה בסדר ולכן טוב שהפסיק להתפתח כבר בשלב הזה ולא מאוחר יותר.