IVF נכשל בוודאות... נכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 10 ימים אחרי החזרה
    14 ימים אחרי שאיבה

ויצא 1.2...
    זהו אין הריון...
    נכון?

מבאס ברמות... כולי דמעות ולא יכולה לחשוב על כלום... איך ממשיכים? איך עובדים ככה???

אוף! מה כבר ביקשתי?? רק קטן משלי...
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי. אין לי יותר מה להגיד חוץ מלנסות לשלוח לך חיזוקים ולהגיד לך שאני הכי מבינה אותך וממזדהה איתך. גם אני עברתי ivf שנכשל בחודש שעבר. מחזיקה אצבעות לשתינו שבטיפול הבא נתבשר בע"ה על הריון.
  • רונית מקסימה
    שולחת את תמיכתי
    ומה שנותר שתתחזקי ואני בטוחה שבסוף כולנו נתבשר בבשורות טובות אמן!
    ונכון מה כבר ביקשנו:) מתנת החיים
    שזה יגיע זה יהיה ככ מיוחד !
  • בנות תאמינו ותחשבו חיובי
    אני מבינה לליבכם הייתי במצב שלכם בדיוק לפני 10 חודשיים מיואשת ואז קרה לנו הנס ועברתי הפרייה ראשונה שגם הצליחה וברוך השם ילדתי ונולדה לי נסיכה יפיפיה (הלידהk לא הייתה קלה קיסרי דחוף אהל
    האמנו בה' והוא לא עזב אותנו) אז בבקשה תתפללו ותאמינו והכי חשוב להיות רגועים זה יגיע זה יבוא
    וכן נכון מותר לכן להישבר אבל ליום אחד ואז להגיד לעצמכם שפעם הבאה אתם תתבשרו בבשורה טובה
    שולחת לען חיבוק ענק
  • אוף אני כ"כ מבינה את הכאב.. בדיוק חוזרת מאירוע ורואה את מחצית מבנות משפחתי בהריון ואני חס וחלילה לא מקנאה אבל כואב לי, מציק לי . לא הצלחתי לעצור את עצמי מלבכות ופשוט קמתי והלכתי הביתה. כולם מסתכלים עלי ועל הבטן הנפוחה שנהייתה לי מכל הזריקות ובטוחים שאני בהריון ואני בראש שלי הלוואי שמה שאתם חושבים היה נכון, הכל נהיה דיכאוני אצלי אפילו אירועים משמחים. ההורמונים שאנחנו מחדירות לעצמנו משתוללים לנו בגוף וגם לא תורמות למצב. בקיצור רונית אני איתך לב אל לב . בהצלחה בטיפול הבא ונקווה שלא נצטרך לעבור את זה שוב. רציתי לשאול האם יש לך מוקפאים?
  • הרגשה כל כך מוכרת וכואבת
    תחושת תסכול שאין לתאר
    אבל זה עובר ברגע שאנחנו מתבשרות על ההריון המיוחל
    אני הייתי קוראת לזה קנאה חיובית לא מזיקה כי אנחנו לא באמת לא שמחות בשמחתן פשוט רוצות שגם לנו יהיה בבטן בייבי קטן
    שולחת לכן חיבוק ענקי ובבקשה תאמינו זה יגיע
    בשורות טובות
  • ועוד הכי היה לי קשה שחברה טובה שלי
    שעבדנו יחד גם נכנסה להריון הכאב לראות כל יום אותה בהריון היה מאוד מזיק לי בהתחלה(רחמיים על עצמי אצבע מאשימה שאני מקנאה )עד שהרפתי
    וברגע שהתהפסתי על עצמי הרגשתי עם עצמי קצת יותר טוב ואולי בזכות זה שקצת הרפתי והתחלתי לחשוב חיובי נקלטתי
  • מאוד קשה שזה לא מצליח
    מאוד קשה לראות שזה מצליח לאחרים, אולי אפילו בקלות...
    מאוד קשה להסתובב עם בטן שנראת כמו של הריון וזה לא זה. הישראלים ידועים ביכולתם לדחוף את האף. לכן במקרה זה ממליצה ללבוש בגדים גדולים יותר.

ממש בקרוב אתן תקלטו ותראו שהחוויה הקשה עדין ממשיכה לחיות בכן, אני חושבת שאני ממשיכה להכנס לפורום כי אני חייבת להמשיך ולעקל את מה שעברתי כ"כ הרבה זמן (עד שבסוף נקלטתי)
    אנחנו עוברות (או עברנו) חוויה שאין דרך אחרת להגדיר אותה, בלבד להגיד חוויה קשה. מאוד קשה לא להיות בשליטה, לא לדעת מתי זה יקרה.
    ומה שנשאר זה רק להאמין שהחודש זה החודש.

המלצתי היא לשחרר כל רגש שמגיע, לתת לו להיות. באותו זמן גם לנסות להרים את עצמכן. איך?
    בעזרת שירים, אני הייתי שרה לעצמי בלופים את השיר של ריטה/עידן ריכל "מחכה"
    השיר הזה עדין מעסיק אותי ומרגש אותי.
  • וואו
    גם אני הייתי מנגנת לי את השיר הזה בראש ולא יודעת איך באמת קצת מרגיע
    והנה זה הגיע באמת בלי שנרגיש משהו השתנה השתנה לטובה;)
  • איזה מתוקות אתן!!
    משומה לא קבלתי עדכון על כך שיש תגובות ורק עכשיו כשחזרתי לפורום אני רואה!
    אתן פשוט מקסימות, אחת, אחת
    מאחלת לכולן הצלחה במהרה!!

אז זהו שאז היה כשלון וכאב לי כ"כ... בכיתי מכל דבר קטן והמצאתי מלא תירוצים לאנשים למה אני בוכה (משהו נכנס לי לעין היה העיקרי).
    עברנו החודש החזרה של שני עוברים מוקפאים (מאותה השאיבה) ואני כ"כ מתפללת... אני מפחדת, יאללה אנחנו פחות משבוע לפני ראש השנה אני רוצה לשמוע בשורות טובות ולהגיע לראש השנה בשמחה ומתוך תחושה של ישועה ולא נואשות...

הרופא אמר לעשות בדיקת בטא 12 יום אחרי ההחזרה
    אבל לא התאפקתי ועשיתי אחד היום, 7 ימים אחרי, זה יראה לי בטא אם יש הריון או שמוקדם מדי?

אני בממממתתתתחחח איך אמורים להמשיך לתפקד ככה ולעבוד?????
  • יאהההה ,
    תעדכני .

איזה אומץ לעשות בדיקת דם לפני הזמן . אני כמו ילדה טובה מחכה ליום ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה