הריון ועבודה חדשה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חייבת עצה.
    התקבלתי לעבודה במזנון במשרד ממשלתי.
    יום לאחר מכן גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן בכלל!!!
    העבודה אמורה להתחיל בסוף נובמבר מה שאומר שאני אהיה בסוף שלישי.
    העבודה היא בעיקרון להגיש אוכל ושתייה לישיבות.
    בעיקרון אני עדיין לא נחשבת לעובדת שם עד שאני לא אעבור את כל הסיווגים המדרשים ומילוי כל הטפסים, וזה דבר שלוקח זמן.
    בעיקרון ממש לא נוח לי לא לספר למעסיק כי אני לא בטוחה עד כמה המשרה מתאימה לאישה בהריון (לא נראה לי כל כך מתאים להגיש אוכל עם בטן...).
    אני ממש רוצה להיכנס לעבודה וחוששת להישארללא עבודה.
    האם לספר? מה לעשות?
2 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה לסדר רק משבוע 18 להריון. אז יש לך זמן.
    מההודעה אחרת שלך אני מבינה שזה לא ההריון הראשון אז קחי בחשבון שעוד מעט יראו עליך,אז אני הייתי מעדיפה בגדים רחבים, העובדה שהם לא מכירים אותך דווקא פועלת לטובתך כיוון שכך הם לא ידעו מה סגנון הלבוש שלך :)
    אני לא הייתי מספרת.

ממליצה להפנות בכל מקרה את השאלה לעורכת דין שנמצאת בפורום אחר באתר.
  • את צריכה לסדר רק משבוע 18 להריון. אז יש לך זמן.
    מההודעה אחרת שלך אני מבינה שזה לא ההריון הראשון אז קחי בחשבון שעוד מעט יראו עליך,אז אני הייתי מעדיפה בגדים רחבים, העובדה שהם לא מכירים אותך דווקא פועלת לטובתך כיוון שכך הם לא ידעו מה סגנון הלבוש שלך :)
    אני לא הייתי מספרת.

ממליצה להפנות בכל מקרה את השאלה לעורכת דין שנמצאת בפורום אחר באתר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה