מארז 9 חודשים של אלטמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 10 ו-5 ימים היתי אצל אחות ליוי הריון והיא המליצה לי לקחת את המארז 9 חודשים של אלטמן שמכיל 60 כמוסות אומגה 3 עשיר בDHA בתוספת חומצה פולית
    ופרנטל מולטי ויטמין 60 קפליות ואמרה לקחת אותם מידי יום אחד מזה ואחד מזה למשך חודשים
    האם זה טוב לקחת?רשום על הקופסה יש להיוועץ עם רופא ויש לי תור עוד הרבה זמן והתחלתי לקחת היום את הכדורים הם מועילים?האם האחות צדקה בהמלצתה?המולטיויטמין מכיל רשימה גדולה של ויטמינים זה טוב לי בשבוע שאני נמצאת?הכדורים יכולים להזיק לי במידה ואני מקבלת יותר מידי ויטמינים?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא מזיק, אפשר לקחת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה