הפסקת תמיכה בשבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,

אני פונה אליך לאחר שתשובתה של האחות קצת ערערה את בטחוני.

אני נמצאת בשבוע 5+2, לא יודעת כ"כ אם להגדיר את עצמי כמטופלת פריון, אך נעזרתי בזריקות פיורגון+ אוביטרל ע"מ להגיע לביוץ (פוליציסטית ללא מחזורים כלל). בפעם השניה שהצלחנו להגיע לביוץ ב"ה נקלטתי, בשונה מהפעם הראשונה שלא קיבלתי תמיכה כלל. יש לציין שללא הזרעה אלא ע"י יחסים טבעיים.

אני מקבלת תמיכת ג'ל קרינון פעם ביום בבוקר. כשהאחות התקשרה לבשר לי סופית כי התשובה חיובית ( לאחר 3 בדיקות דם לבדוק עליית בטא שהתחילה ממש נמוך) היא אמרה שאסיים את החבילה הנוכחית אין צורך להמשיך בתמיכה. אז אהיה בע"ה בשבוע 6 בדיוק. יש לציין שבטא יצאה 126 ופרוגסטרון 44.2. לפי מה שקראתי בפורומים תמיכה מופסקת לכל הפחות בשבוע 8 או לכל היותר בסוף השלישי הראשון להריון. שאלתי היא האם זה לא מוקדם להפסיק את התמיכה? הפרוגסטרון נשמע ממש נמוך לעומת אחרות... יכול להיות שמצבי שונה מכיוון שאני לא מטופלת IVF אלא ע"ב יחסים טבעיים בלבד? ואם כן מה השוני בדיוק?

השאלה על הפרוגסטרון הנמוך לעומת בנות אחרות מהדהדת בראשי כל הזמן... האם משהו לא תקין?

אודה לתשובתך, אני ממש לחוצה, זהו הריון ראשון שאני חווה וממש מפחדת שייפגע.

תודה ושבת שלום.
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון תמיכה נועדה לנשים אחרי IVF ופחות קריטית/ממושכת במקרה שלך (משום שהשחלות מתפקדות היטב ומפרישות מספיק הורמונים)
    ערך הפרוגסטרון הוא תקין ולא נמוך, ואין לזה קשר מבחינת משך התמיכה שאת נוטלת
    אני לא יכול להמליץ לך במקום האחות/הרופא שלך על משך הטיפול

ד"ר הדר

• שלום רב

בעיקרון תמיכה נועדה לנשים אחרי IVF ופחות קריטית/ממושכת במקרה שלך (משום שהשחלות מתפקדות היטב ומפרישות מספיק הורמונים)

ד"ר הדר

• שלום רב

ד"ר הדר

• שלום רב

ד"ר הדר

• שלום רב

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה