בטא ותחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    עברתי טיפול ivf שאיבת ביציות ב 12.9 החזרה של 2 עוברים ב 15.9.
    אני עם תמיכה של אוטרוגסטאן ואסטרופן וגם זריקה של אוביטרל ב 16.9 בערב. (וחומצה פולית 5 מ"ג)
    ב 26.9 בטא 64
    היום 29.9 207
    אומרים שההורמונים בבדיקות יצאו טובים

1. האם התפתחות הבטא תקינה?
    2. אפשר לדעת לפי הבטא אם יש תאומים או עובר יחיד?
    3. מתי יהיה אפשרות לבדוק אולטראסונד כדי לראות עם יש שק עובר ברחם? (היסטוריה של חוץ רחמי)
    4. אני מאוד עייפה בימים האחרונים כנראה בגלל ההריון יש משהו שיכול לעזור להגביר קצת את האנרגיה וויטמנים מסויימים או משהו? (יש לי שני ילדים קטנים בבית אז שינה רבה יותר זה לא אופציה :-))
    5. אחרי הלידה האחרונה חליתי ב cmv פעם ראשונה וחיכינו את החצי שנה הנדרשת ויצא בבדיקות החוזרות: שלילי igm וחיובי igg שסימל שאני לא חולה כבר וחליתי ועבר, האם כדאי לעשות בדיקה עכשיו כדי לבדוק מה המצב או שזה לא דורש מעקב?

תודה רבה מראש ושנה טובה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן
    2. לא, אי אפשר לדעת זאת לפי הבתא
    3. בשבוע 5 לערך, כאשר הבתא מעל 1500
    4. לא, זה ללק מהשינויים שמתרחשים בהריון ואין מה לעשות.
    5. לא דורש מעקב. בכל מקרה צריך בדיקה בתחילת הריון וזהו.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה