היריון מונו כוריאלי או ביכוריאלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום,

אני בהיריון עם תאומים, שבוע 22+6
    היום ביצעתי סקירה מאוחרת והרופא המבצע שאל אותי האם מדובר בהיריון עם שתי שליות או אחת ולמען האמת הרופאה שאצלה אני מבצעת את המעקב מעולם לא דברה איתי על זה. הרופא אמר שזה פרט קריטי שאני חייבת לדעת כי מעקב ההיריון יהיה שונה לחלוטין במידה והם גדלים בשליה אחת וציין שמי שאמורה לבדוק את זה ולהגיד לי זאת הרופאה שאצלה אני מבצעת את המעקב.
    התקשרתי לרופאה שלי והיא אמרה שזה לא קריטי בכלל ושמי שהיה אמור להגיד לי בכמה שליות מדובר זה הרופא שביצע את הסקירה והוסיפה שהאולטרסאונד שלה אינה מספיק משוכלל כדי לראות בכמה שליות מדובר.
    מה אני אמורה לעשות ולמי להאמין? כיצד אפשר לדעת בכמה שליות מדובר?
    תודה וחג שמח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה אכן פרט קריטי וחשוב. צריך לזהות זאת ולקבוע באיזה הריון תאומים מדובר במהלך הטרימסטר הראשון (אולטרה סאונד ראשון או שקיפות עורפית). במידה ולא אמרו לך אתזה בטרימסטר הראשון זה אכן בעיה אם כי ישנם סימנים לכך גם בהמשך....אם כי הם פחות טובים (מין העוברים, מיקום השליות ועובי המחיצה)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה