בהמשך לשאלתי... הסרת שיער בלייזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר, תודה על המענה.

    אני נמצאת בשבוע 7+4... כך שיש עוד זמן עד ללידה.

    את טיפולי הלייזר בשאר הגוף הפסקתי, אך האזור של הפנים זה אזור רגיש לכן אני שואלת ספציפית על האזור הזה.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    כאמור, סביר להניח שזה אפשרי אך אין על מספיק מידע כך שאיני יכול לומר באופן חד משמעי שזה בטוח בהריון. וזה לא רק מבחינת העובר אלא גם עבורך...כלומר האם לטיפול יד טת אותו אפקט ואת אותנ הצלחה או תופעות לוואי כמו למי שאינה בהריון.

    באופן אישי הייתי מוותר אך אם איסור הפנים הוא רגיש ובעייתי במיוחד אז את תמיד יכולה להחליט שאת לוקחת את הסיכון (הקטן) שבחוסר הוודאות.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה