דימומים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 13 וכבר פעמיים חוויתי אירועי דימום, פעם אחת בשבוע 11, ופעם שניה אתמול בשבוע 13. הדימום הוא יחסית קליל ופחות מדימום וסתי, בשני הפעמים הופיע למשך כ 20 דקות ולאחר מכן נפסק כלא היה (לא היה לאחר קיום יחסים ). נבדקתי במיון לאחר כל פעם והכל היה בסדר, העובר מתפתח ועם דופק, ובבדיקת ספקולום לא נראה כלל מה המקור לדימום וגם לא שאריות של הדימום (נבדקתי כעבור שעתיים בכל פעם ), השלייה שלי אחורית וצוואר הרחם סגור וארוך.
    שאלתי היא - מה יכולה להיות הסיבה לדימום, אני מאוד פוחדת שיקרה לי שוב, ומאוד מדאיג אותי שלא יודעים לומר לי מהיכן הדימום.
    כמו כן, שבוע 13 נחשב לשליש שני ואני מבינה שהופעת דימום בשליש השני נדירות. .
    מה הסיכוי שההריון ימשיך תקין? יש עוד דברים שאוכל לבדוק ?
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נראה כי נבדק ביסודיות וכמו שקורה פעמים רבות...סיבת ומקור הדימום נשארים לא ידועים. למרות זאת הסיכוי להמשך הריון תקין ורגיל הוא מאוד גבוה עם תוספת סיכון מאוד קטנה לסיבוכים כגון לידה מוקדמת, ירידת מים מוקדמת והפרדות שלייה....אבל זהנדיר וברוב המקרים הדימום פוסק והכל תקין.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה