השרשרה וקליטת הריון...שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות (: חדשה כאן
    אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון. וסת אחרונה הייתה בערך ב15.9. פלוס מינוס 3 שבועות לאחר מכן (שבוע לפני מחזור משוער) הייתה לי מין הפרשה חומה בהירה שלא ניתן לשים לב אליה אלא רק בניגוב. חשבתי שזהו תחילות של מחזור ושמתי טמפון. לאחר כמה שעות ראיתי שרק בקצה הטמפון ישנה הפרשה צמיגית חומה סליחה על התיאור ולאחר מכן נעלם כלא היה. למחרת כל היום הרגשתי בטן נפוחה עד שעות הערב והייתי שוב בטוחה שמחזור מגיע. עברו יומיים ושום דבר. אני יודעת שכנראה מדובר בדימום השרשרה. השאלה שלי האם דימום השרשרה מופיע לאחר סיום פעולת ההשרשה בהצלחה?? או שדימום השרשרה יכול להופיע בכל ניסיון של קליטה להריון ללא הריון ממשי ?
    תודה לכולן (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה