לקראת לידה ... זקוקה &עיצות ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. חייבת לפרוק.. ואם יש למישהי עיצות לתת לי אני אשמח!
    בהריון הראשון שלי ילדתי בשבוע 42 ויומיים.. לאחר פקיעת מיים יזומה של הרופא .... כי לא התקדמתי ללידה באף שלב של ההריון. ילדתי תינוקת בריאה טפו טפו במשקל 3.800... הלידה הייתה קשה.. 20 שעות בחדר לידה.. והייתי מאושפזת שבוע .
    עכשיו אני בהריון שני .... מיותר לציין שההריון השני הרבה הרבה יותר קשה . אני סובלת מכאבים יום יומיים.. לפני שבוע התחילו צירים סדירים.. עקביים.. הייתי במיון ... אבל לאחר 6 שעות נפסקו לבד ולא הייתה פתיחה באף שלב . מאז אני עם כאבים.. דקירות בנרתיק... לחצים... קשיינשימה.. צרבות.. עייפות.. חולשה ... ומה לא ... עשיתי הליכות... ספורט... סקס.. עיסויים ושום דבר לא מקדם את הלידה .
    הערכת משקל כיום היא 3.5 קג'... אני כל כך חוששת לסחוב עד שבוע 42 .... ולעבור שוב את כל התהליך המייגע והמייסר בבית החולים... מה עוד עליי לעשות ? כל כך קשה שאני לא יכולה לשלוט בכך...
    מה שכן אני חוששת שעם הערכת משקל יחסית גבוהה אז בעוד שבועיים כשאגיע לשבוע 40 הרופאים ימליצות על קיסרי בגלל תינוק גדול...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה