הריון ראשון תאומים-עזרה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם:), אני בהריון ראשון שלי לתאומים, נאמר לי ע״י הרופא כי בהריון תאומים לא מבצעים את בדיקת דם cc שליה וחלבון עוברי. על מנת לבדוק מומים מסתמכים רק על בדיקת שקיפות העורפית והסריקות . את השקיפות העורפית ביצעתי וברוך השם תקינה.האם יש צורך או ממולץ לבצע מי שפיר לוודא שאין מומים. אשמח לקבל חוות דעת של בנות שעשו או לא , חשוב לי מאד! תודה רבה
2 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת למה אבל לא הצלחתי לפרסם את ההודעה שלי..

כתבתי שלפי מה שאני יודעת יש אפשרות לעשות מי שפיר אבל אולי לא בכל המקרים של הריון של תאומים (תחפשי בגוגל יש כמה כתבות טובות בנושא)

ויש גם את הבדיקות שמחליפות את מי השפיר שנקראות NIPT ושמביניהן יש אחת שמתאימה יותר להריון עם מספר עוברים (גם מחברה ש"חקרה" את הנושא) שנקראת מטרניטי 21 שבודקת יותר תסמונות ומדוייקת יותר..אבל בכל מקרה תשאלי גם את הרופא שלך כיוון שאולי הוא יכול למקד אותך טוב יותר בהתאם לנתונים שלך בהריון
  • קודם כל מזל טוב ובהצלחה.
    זה נכון שיש מספר בדיקות שלא ניתן לבצע כאשר ההיריון הוא מרובה עוברים אך מי שפיר ניתן לבצע.
    תלכי לטוב ביותר בתחום, אני עשיתי אצל פרופ שלמה ליפיץ.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה