מחזור אחרי הנקה נקיה -עזרה דחוף ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.
    אני מניקה כבר שנה הנקה ללא מחזור.
    כבר שבוע שלם שיש לי דימומים וכאבי מחזור, הלכתי לרופא שלי כדי לבדוק שזה לא נובע מתזוזה של ההתקן שיש לי ברחם (אמצעי מניעה)
    הרופא טען ישר שזה לא קשור להתקן ושהוא רואה שזה המחזור שחוזר עכשיו, ואמר שבגלל שזה מחזור ראשון אחרי שנה של הנקה אז יתכן שהדימומים ימשיכו עוד אפילו שבוע שלם ואולי יותר עד שהמחזור עצמו יגיע, ונתן לי מרשם לכדורים לקחת במשך חמש ימים כדי להביא את המחזור. אני שומרת נידה ולא רוצה להיות מידי הרבה זמן לא נקיה..
    מצד שני אני כל כך לא אוהבת לקחת כדורים הורמונליים..
    מה אתן ממליצות לעשות ?
    למישהי יש נסיון בזה ? כמה זמן עוד יהיו דימומים עד שהמחזור עצמו מגיע, אם זה למעלה משבוע אז אין מנוס ואקח כדורים..
    מה התופעות לוואי שיש מכאלה כדורים,והאם בגלל ההתקן יקח המון זמן עד שהמחזור עצמו יגיע ?
    מצטערת על כמות השאלות, אני פשוט קצת אובדת עצות.
    מצפה לתגובתכן, תודה !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה