אחוזי הצלחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול נאמר לי ולבעלי שאנו נצטרך לעשות הפריה חוץ גופית ושאחוזי ההצלחה הם כ 40%. אני מודאגת
3 תגובות
עמוד 1
  • הי ענבל,
    40% זה ממש אחלה :) לנו אמרו פחות ואני אוטוטו יולדת...

אל תקשיבי לסטטיסטיקה, אפילו אל תקראי יותר מדיי באנטרנט.

אם זה טוב לך ועוזר תקראי פה בפורום, לא בשביל לקבל מידע אלא בשביל לקבל כוחות.
    כי מדי פעם יש בנות שמצליחות ולדעתי זה נותן תחושה טובה.

הפרייה חוץ גופית זה תהליך לא פשוט נפשית ופיזית. זה בין הדברים הכי קשים שעשיתי בחיים אני לא אשקר. אבל! הטיפול עובד! ועובד ביתר קלות אם משלבים את זה עם דיקור סיני או איזה שהוא טיפול אלטרנטיבי שנוח לך איתו.

בראייה לאחור, כל המציקים שאומרים לשחרר ולנסות לחשוב חיובי, מאוד צודקים. זה מעט בלתי אפשרי לעשות ובלתי אפשרי להיות במצב רוח האופטימי הזה. אבל היי... תנסי :)

המון בהצלחה!
  • אל תהיי מודאגת
    תגיעי לטיפולים בחיוך ובאמונהה גדולהה והכל יהיה בסדר
    אני ברוך השם נקלטתי הפריה ראשונה ולנו אמרו שהסיכויים הם 25%
    אסור לגוף להיות בלחץ זה מאוד מאוד משפיע תשתדלו לשמור על קור רוח לקחת הכל בכיף :)

סיון
  • שלום ענבל, ממליצה לך לשלב דיקור סיני..זה מוכח מחקרית שעוזר להעלות את אחוזי ההצלחה. אנחנו עברנו טיפולים רבים וכושלים(מכל סוג שהוא) במשך שנה וחצי, כבר הייתי מיואשת..שמעתי מחברה שנעזרה ברפואה סינית והצליחה להרות..החלטתי לנסות גם בעצמי..הייתי סקפתית..אבל להפתעתי אחרי כחודשיים של טיפולים בדיקור סיני נקלטתי..ודווקא בחודש שעשינו הפסקה וניסינו בטבעי..יש הרבה מטפלים בשוק..יכולה להמליץ לך בחום על שלי (שעזרה גם לחברתי) נקראת מולי קליניק והיא למדה בסין ומתמחה בנשים ופוריות..
    שיהיה בהצלחה ואל יאוש!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה