אני בלחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן!
    אני כל כך שמחה שמצאתי את הפורטל הזה!
    אני בהסטריה קלה וצריכה תמיכה.
    אני נמצאת בשבוע 10 ויצאתי לחופשה. אני לא עשיתי ספורט לפני ההריון ושמעתי שיוגה עדינה זה בסדר..כחלק מהפעילויות במלון הייתה יוגה ונורא רציתי להזיז את הגוף טיפה אז עשיתי יוגע באמת קלה וכשהרגשתי שאני מתאמצת, הפסקתי ונחתי.
    בדקתי אחר כך בגוגל אם מותר לי יוגה וראיתי שחצי מהפוזות שעשיתי הן בעצם מסוכנות לעובר ואני לא מפסיקה לבכות ויש לי מן התכווצויות בבטן. לא עשיתי משהו שהרגיש לי דרסטי ובחיים לא הייתימעלה על דעתי שמה שעשיתי מסוכן. בנות, אני מפחדת שעשיתי נזק או שתהיה לי הפלה חלילה! לקח לי מלא זמן וטיפולים להכנס להריון והכל מקפיא אותי מפחד.
1 תגובות
עמוד 1
  • הכל בסדר!
    פעם אחת לא פוגעת בכלום (כלל אצבע לחיים)
    אני לא חושבת שעשית איזה שהוא נזק,
    אם הקשבת לגוף והפסקת כשהרגשת שזה יותר מדיי אז מצוין!

תעשי לעצמך טובה אל תבדקי כלום באנטרנט, זה סופר מלחיץ
    במיוחד בתקופה שאת נמצאת בה עכשיו-סוף סוף הצלחתם, את עדין מעקלת את הבשורה הטובה, אני יכולה להגיד לך שלי עזר לכתוב פה בפורום, לכתוב לבנות לחוצות לכתוב על הסיפור שלנו, ועם הזמן תחושת הפחד והחיבור לטיפולים הקשים שעברתי עברו. הכל עבר.

לרפואה באופן כללי אין איך לעזור למי שלא נמצאת במצב של לידה (משבוע 23 ומעלה) ככה שאם משהו משתבש זה פשוט השתבש. אין ממש מה לעשות עם זה. בעיניי זה דיי משחרר, כאלו ההפך מאשמה עצמית.
    תחיי את החיים, תעשי דברים שנוח להם איתם. את תראי שהסרטים והפחדים יעזבו אותך ככל שההריון יתקדם. בסביבות שבוע 20 תתחילי להרגיש תנועות של העובר ואז בכלל תרגישי מצוין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה