בת 37.5 וקיבלתי את FSH 15.85 ביום השלישי של המחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ורציתי לשאול האם זה מחייב טיפולי פוריות או שאפשר להיכנס להריון גם באופן טבעי?
    יש לציין שהמשקל שלי תקין ואינני מעשנת אך יש ברקע בעיות עם בלוטת התריס וצליאק
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום פעלולית, מניסיוני קשה מאד להיכנס להריון באופן טבעי עם FSH גבוה אבל יש דרכים טבעיות לאזן אותו!!..
    אני ניסיתי להיכנס להריון במשך שנה אך עקב FSH גבוה - 32 הרופאים לא היו מוכנים אפילו להפנות אותי לטיפולי פוריות, בהמלצה של מי שהיא כאן באתר הגעתי למולי קליניק - מומחית לפוריות ברפואה הסינית. לאחר כחודשיים של טיפול בדיקור סיני משולב עם צמחים חזרתי על הבדיקה, התוצאה הייתה FSH- 7.2 (שזה תקין לגמרי) אני לא האמנתי למראה עיניי..אני חייבת לציין שמולי מטפלת מאד מקצועית ואכפתית..המבינה ומטפלת בבעיות שונות (כולל בלוטת התריס ומערכת העיכול) ואני ממליצה לך עליה בחום!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה