כאב לא חד בבטן התחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בשבוע 16 של הריון. כמעט מתחילת ההריון יש לי כאבים בבטן התחתונה ברמות חוזק שונות (לפעמים זה חד, לפעמים פחות, אבל תמיד זה כאב חודר כזה) ותמיד בצד ימין.
    לא פעם אמרתי את זה לרופא הנשים שלי, הוא תמיד בדקת אותי באמצעות ה-US ובכל פעם אמר שהכל תקין. לשאלתי מה ולמה זה כואב לי, לא ידע לענות.
    יש ימים שעוברים ללא הכאבים ויש ימים שזה ממש בתדירות גבוהה ולא נעים. הכאב הוא נסבל, אבל עצם קיימותו מדאיגה אותי מאוד, מה עוד שלא רואים את הסיבה לכך.

אני אציין שגם בהריון הקודם היו לי כאבים דומים, אבל ממש לתקופת זמן קצרה ונעלמו מהר.
    מה זה יכול להיות ומה כדאי לבדוק כדי להרגיש בטוחה?

תודה

אירית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון, יכולים להיות כאבים בהריון וגם שהם ללא הסבר. מבלי לבדוק אותך קצת קשה לי להמליץ לך מה לבדוק....
    בעיקרון כדאי לעשות אולטרהסאונד לבדוק רחם,שחלות,שרירנים. אפשר גם לחשוב על אולטרהסאונד בטן כללי לראות איברים נוספים ובמידת הצורך יש עוד אמצים ובדיקות אבל על כל זה צריך להחליט הרופא שבודק אותך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה