תעזרו לי להבין בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני חדשה פה:)
    אם מישהי תוכל לענות לי אני מאאאאווד אשמח.
    היה לי איחור 8 ימים והיום התחיל לרדת לי דם אבל חום הגוף שלי נשאר אותו דבר ולא ירד כמו שהיה צריך לקרות בקבלת מחזור. מיום הביוץ ועד עכשיו, 16 ימים החום שלי עומד על 37-37.2. מה קורה לי? קיבלתי מחזור אז למה החום לא ירד?
3 תגובות
עמוד 1
  • מישהי..??
  • אני ממש לא מבינה בחום גוף בעקבות מחזור או לא.

אם יש לך איחור תעשי בדיקה ביתית ו/או בדיקת דם (צריך לבקש הפנייה מרופא-גם רופא משפחה זה טוב)
  • הייתי אצל רופא היום והוא ראה ציסטה בשחלה. נתן לי הפניה לבדיקת דם פרוגסטרון. כשיצאתי ממנו היום עשיתי בדיקת הריון בייתית ויצא חיובי חלש. אבל בדיקת פרוגסטרון יצא 2.2 מה זה אומר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה