שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    ב 24/11 באמצע שבוע 6 עשיתי אולטרסאונד ראשון נראה שק הריון ריק ללא שק חלמון וקוטב עוברי. בעוד יומיים יש לי אולטראסאונד חוזר אני כבר יהיה בסוף שבוע 7.
    כבר באולטרסאונד הראשון הרופא טען שההריון לא תקין ויש לבצע ריקון רחם, לא ממש נתן תקווה שבבדיקה חוזרת נראה משהו.
    לא התאפקתי והלכתי אתמול לעשות בטא, יצא לי 29900 זה מתאים לשבוע 7 ככה הבנתי לפי טבלה שראיתי בכמה אתרים.

האם ניתן לקבוע חד משמעי בשבוע 6 שההריון לא תקין? אמורים בכלל לראות משהו בשבוע הזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    כ כך מבינה אותך אני הייתי מחכה יותר ז\מן ולא הולכת לאולטאסאונד כל כך מהר כי כמעט ולא ניתן לראות כלום השאלה האם היה לך דימום?

• קודם כל תודה שהגבת לי.
    אני די מתחרטת שרצתי כל כך מהר להיבדק אצל רופא, עכשיו אני סתם לחוצה ואוכלת סרטים עד יום שישי :(
    אין לי דימום ולא כאבים, אני עדיין עם אותם סימני הריון כמו שהיה מההתחלה.
  • מעדכנת
    בטא מהיום 29900
    מחכה לאולטרסאונד חוזר ביום שישי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה