שבוע 9 עם דימום הכי קל אבל מלחיץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכן שאלה לי אליכן , כבר כ 3 ימים מים שישי שאני נכנסת לשירותים ומנגבת יש על הנייר מין הפרשה בצבע ורוד חום כזה כאשר הלכתי למיון ביום שישי בפעם הראשונה עשו את האולטראסאונד והכל היה בסדר ברוך השם דופק ובלי שאריות דם מאז כל פעם שאני נכנסת לשירותים אני רואה את אותו הדבר אני מציינת שוב שאני נכנסתי לשבוע 9 האם התופעה הזאת נורמלית ? או שאני צריכה שוב ללכת עוד דבר יש מין כאבים קטנים בצד ימין אבל מאד נסבלים בבקשה ממכן אם יש לכם תשובה להרגיע אותי אשמח
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סביר להנית שהכל תקין, ראשית משום שלא מדובר בדימום כנראה (למרות שצריך לבדוק אותך בכדי לדעת בוודאות) ושנית משום שנבדקת לאחרונה והכל היה תקין. במידה וההפרשה/הדימום מתגברים או יש תופעות נוספות - אז לכי להבדק

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה