ערכי בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    ד"ר שלום
    עשיתי אתמול בדיקת הריון ויצא ערכי בטא של 976. המחזור שלי מאחר בכשבוע וחצי ככה שאני אמורה להיות בהריון בשבוע שלישי וחצי ( אני פוליציסטית והווסת האחרונה שלי היתה לפני למעלה מחודש, הביוץ היה ביום ה44 לווסת)
    אני בודקת במחשבון ההריון ורואה כי בשבוע הרביעי הערכים נעים באזור ה450, האם יתכן כי זהו הריון רובה עוברים?
    מאיזה שלב ניתן לראות שק הריון? האם זה נצפה לפי שבוע ההריון או לפי ערכי הבטא?
    תודה רבה

תודה לה' על מתנה מופלאה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש קורלציה חלשה מאוד בין ערכי הבתא לשבוע ההריון ועבור כל שבוע טווח הנורמה התקין הוא מאוד רחב. כך שקשה גם למצוא קורלציה בין רמות הבתא לבין תאומים - עדיף לחכות בסבלנות עד האולטרהסאונד, כל דבר לפני זה הוא סתם ניחוש.
    שק הריון אפשר לראות מערכי בתא של 1500, קצת לפני שבוע 5.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה