מציאת 2 סימנים רכים בבדיקת סקירת מערכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני בת 29, בהיריון ראשון, והבדיקה של השקיפות עורפית ושל הסקר הביוכימי הניבו תוצאות מצויינות. (שקיפות עורפית- סיכון משוקלל של: 1:4589 וסקר ביוכימי, סיכון משוקלל של: 1:10000)
    לאחרונה עשיתי בדיקת סקירת מערכות מוקדמת. הרופא שעשה לי את הבדיקה ציין שהגעתי מוקדם מידי כי לפי המדדים הייתי בשבוע 13+4 בעת הבדיקה. למרות שהוא התקשה לבצע את הבדיקה ולראות את הכל, הוא מצא במסגרתה 2 "סימנים רכים". בממצאי הבדיקה נאמר כי: "נמצאו 2 ציסטות צוואריות דו צדדי 3 מ"מ 2". עוד נקבע בבדיקה כי נמצא כלי דם בודד עורקי מימין בטבור. על סמך התוצאות הללו, הן הרופא שביצע את הבדיקה והן רופאת הנשים שלי המליצו לי ללכת לייעוץ גנטי ולבצע בדיקת מי שפיר.
    לבד מן העובדה שאני בהיסטריה מהממצאים והמשמעות שלהם, אני באמת הרגשתי שהרופא שעשה לי את הבדיקה לא היה הכי מקצועי שיש (כך למשל, לאחר שהוא כבר אמר לי שהבדיקה הסתיימה הוא נזכר לפתע, במפתיע, שהוא שכח לבדוק את הלב של העובר). אציין כי כן מדובר ברופא מוערך מאוד שעובד במכון מוערך גם כן. השאלה שלי היא האם יש טעם לעשות באופן פרטי בדיקת סקירת מערכות מוקדמת נוספת (אני עדיין בשבוע 14 כרגע, כך שיש זמן), רק בשביל הסיכוי שבכך תיחסך ממני בדיקת מי השפיר, ממנה אני כל כך חוששת.
    אודה לעזרה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני חושב שאין טעם, כי אני מניח שהרופא ראה מה שראה וזה לא ישתנה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה