לא מצליחים להיקלט כבר כמעט שנה וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן
    אני ובעלי כבר מעל שנה מנסים להיכנס להריון.
    בחודש הראשון לנסיונות נקלטתי אבל בשבוע 7 נפל.
    מאז כל חודש יותר קשה מקודמו.
    לפני 4 חודשים הרופא נתן לי מעקב זקיקים שגם איתו לא הצליח.
    קבעתי אליו תור אני רוצה שיפנה אותי לבדיקות הורמונליות.
    אני לא מבינה למה כבר כמעט שנה וחצי כלום לא קורה ואני ממש בדיכאון מזה.
    אני לא מצליחה להבין איך אני מרימה את עצמי כל חודש מחדש.
    אני כל כך מפחדת שלעולם לא אהיה אמא ...
    אני מרגישה שהנושא הזה משתלט על חיי והפך אותי לבנאדם עצוב וחסר שמחת חיים
    כולן מסביבי נקלטות אחרי חודש כבר בילד השלישי
    ואני מרגישה כאילו מקולקלת
    זה בערך הדבר הכי קשה שעברתי בחיים
    אני חושבת שיותר כואב לי על בעלי שכל כך רוצה ילד וזה לא קורה...

אשמח אם למישהי יש המלצות/איך לעודד אותי כי אני ממש שבורה

תודה לכולן !!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום נוף, אני מבינה ללבך ומכירה מקרוב את תסכולכם..גם אנחנו עברנו שנה וחצי של ניסיונות כושלים עד שהחלטנו להיעזר ברפואה סינית ובערך אחרי כחודשים וחצי של טיפולים בדיקור סיני נכנסתי להריון!! אל תתייאשי ואל תמהרו להתחיל טיפולים הורמונליים..זה לא תרופת פלא!! ויש לזה תופעות לוואי.. מאד חשוב שתישארי רגועה כי הלחץ רק מפריע לך להיקלט..הטיפול בדיקור גם מאד יכול לעזור לך להרגיע..יש הרבה מטפלים אבל אני אישית טופלתי וממליצה בחום על מולי קליניק - מומחית לפוריות ברפואה הסינית (חשוב לציין שהיא למדה בסין ויש לה הרבה ניסיון בתחום..והיא גם מאד תומכת ומעודדת) אתם יכולים לקרוא באתר שלה..שיהיה לכם בהצלחה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה