דימומים רלים אחרי מטומה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בהריון 8 ברוך ה
    בשבוע 7 היה לי דימומם קל אפילו אפשר לקרא לזה הפרשות אדומות ולאחר כמה ימים חומות הייתי במרפאה ונתנו לי מנוחה כמה ימים כאשר עבר חי חזרתי לתפקד ולעבודה אחרי כמה ימים היה לי שטף דם רציני הייתי בטוחה שהפלתי בגלל כמות הדם בריצפה ועלי ופינו אותי לבית חולים אמרו לי שזה המטומה ושצריך מנוחה עבר כמעט חודש כרגע אני בשבוע 13 ועדין יש כתמים וקרישים מידי פעם
    השאלה מה עושים עם זה והאם זה מסוכן הרופא עדיח נתן לי מנוחה אבל אם לעבודה יכול חהיות שיהיה לי שוב שטף דם או המטומה והאם זה אמור להגמר ( הדימום או הכתמים)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני צריך לדעת מה גודל ההמטומה, האם היא במגמת ספיגה והקטנה ועד כמה הדימום כעת הוא משמעותי ופעיל.....
    בעיקרון אם הדימום פסק וההמטומה נספגת אז זה לא מסוכן ואין בעיה לחזור לעבודה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה