גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    עברתי גרידה בהרדמה מלאה בשבוע 11 לעובר שהפסיק להתפתח בשבוע 10.4.
    הגרידה היתה בחדר ניתוח בהרדמה מלאה. אחרי חמישה ימים בהם היו לי ההתכווציות כל יום-ביום החמישי ההתכווציות הגיעו לשיא ופלטתי עובר כמעט שלם (עם גוף ופנים עם עיניים ופה). מיותר לציין שחוץ מפיזית ריגשית זה היה ממש קשה ופשוט עברתי טלטלה נוספת וחוויה נוספת של הפלה, נוראית יותר אחרי חמישה ימים ועם העובדה שהייתי צריכה לראות משהוא שנראה כמו תינוק.

כיצד דבר כזה קורה?
    האם לא עושים אולטראסאונד בסוף התהליך? האם בודקים את הבקבוק עם התוכן שיצא כדי לראות שהכל שם?
    תודה אנונימית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי מדובר אכן בחוויה קשה ואני משתתף בכאבך. אין לי הסבר כיצד דבר כזה קורה, בהחלט לא אמור לקרות וצריך להיות ברור במהלך הפעולה ולאחריה שהיא בוצעה בהצלחה.
    אני צריך כמובן להסתייג משום שאיני מכיר את הפרטים הרפואיים ו/או את ההסטוריה הרפואית שלך ולרבות מה קרה בפעולה עצמה ואחריה...למשל מה ראו באולטרה סאונד לפני ואחרי הגרידה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה