כדורי ברזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני בשבוע 9 להריון. עד עכשיו לקחתי חומצה פולית ולפני שבוע בעת בדיקת הדופק הרופא שלי ביקש שאתחיל לקחת כדורי ברזל משולבים עם חומצה פולית.
    חשוב לציין שהוא לא נתן לי את הכדורים האלו על סמך בדיקות דם או איזשהי אנמיה אלא ללא סיבה נראית לעין.
    בנוסף אני סובלת מבחילות ונראה כי הכדורים מחמירים את זה.
    קראתי שנהוג לתת כדורים משולבים ברזל רק החל מהשליש השני.. אשמח לתשובה למה עליי לקחת אותם כבר מעכשיו, אם בכלל.
    תודה רבה!! (:
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה תלוי בבדיקות הדם שלך, אין הברזל/ההמוגלובין תקינים אין הכרח לקחתם מעכשיו (אבל זה בהחלט לא מזיק ואף יכול לעזור עם מחסני הברזל שלך נמוכים)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה