דימום בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"רערן שלום רב, יש לי מספר שאלון בנוגע להריון הנוכחי.
    בעברי גרידה + 2 ניתוחים קיסריים , יש לי 2 ילדים בבית. ואני בריאה בדרכ.
    כיום אני אמורה להיות בשבוע 8+3 (וסת אחרונה 16.12.16)- העובר לפני יומיים היה מתאים לגודל 6+2.
    בתחילת ההריון בשבוע 6+6 חשתי סחרוחורת ופניתי לרופא מיון. הרופא לא ראה שק בחוץ ולא ראה שק בפנים והפנה אותי לבדיקת למיון בבלינסון + בדיקות דם לרבות בטא.
    הבדיקה הניורלוגית וא.א.ג. הייתה תקינה - לגבי הסחרחורות. ואחרי מספר שעות זה עבר ומאז לא חזר.
    אציין כי הבטא בבדיקה הראשונה היתה 868 (ביום 21/01) לאחר 12 ימים 1686 (ביום 02/02/) ולאחר 3 ימים 3963 (06/02), דהיינו הבטא לא עלתה כמצופה.
    לאחר יומיים (08/02) פניתי לרופא המעקב הוא אמר לי כי העובר מתאים לשבוע 6+1 אבל משהו בדופק לא נראה לו ונתן לי ליטול דופסטון פעמיים ביום (זה היה ב- 08/02 )
    יום למחרת (09/02) בערב לאחר שנטלתי כבר 3 כדורים היה לי דימום וסתי. לא סתם הכתמה פניתי במיידי למיון ראו דופק ואמרו לי שהם לא רואים בעיה אולי היתה המטומה קטנה וכי התמונה מתאימה להפלה מאיימת , אציין בבדיקה כי הצוואר היה סגור והכל תקין.
    למחר המשיך הדימום אבל כדם חום שנקרש לא ממש אדום , במוצ"ש שוב דימום אדום וסתי ומרובה ושוב פניתי למיון ושוב ראו דופק ואמרו שאין מה לעשות.
    אציין כי במיון שאלתי האם יש קשר לכדורים אמרו לי שלא.
    אוסיף ואציין כי עד היום אני עם "מחזור" רגיל דם אדום .
    השאלות הם כאלה:
    1. האם יש השלכה עתידית לבטא שלא עלתה?
    2. מזה המטומה?
    3. האם יש השלכה עתידית להמטומה?
    4.האם הדימום יכול להיות קשור לכדור?
    5. האם יש סיבה שאני עם מחזור רגיל? זה כבר לא דימום , זה קבוע כבר 3 ימים ובמיון רואים דופק וזהו.
    6. האם יש השלכה עתידית בגלל הכדור?
    7. האם יש השלכה עתידית לדימום?
    8. האם במצבי אני יכולה לטוס ליומיים ? טיסה של שעתיים ?
    האם אני צריכה להיות במנוחה ? בשכיבה? אף אחד לא אמר לי כלום בעניין הזה.

סליחה על הסיפור הארוך ועל ריבוי השאלות .

אודה לתשובותיך.
    מור0511
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא, בתנאי שההריון אכן ממשיך להתפתח באופן תקין
    2. דימום עם דטף דם
    3. מעלה סיכון באופן קל לסיבוכים של לידה מוקדמת, ירידת מים מוקדמת
    4. לא
    5. אין לזה תשבוה
    6. לא
    7. כמו התשובה לסעיף 3