איך להתמודד עם המעבר לשעון קיץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המעבר לשעון קיץ פחות קריטי מבחינת ההשפעות שלו על השינה של ילדינו לעומת המעבר לשעון החורף. אך בכל זאת יש ילדים שכן יושפעו מהמעבר ויהיו עייפים יותר מהרגיל בגלל המחסור בשעת השינה.
    אז מה בכל זאת ניתן לעשות?
    1. השאירו שעון אחד בבית שיהיה מכוון עדיין על שעון חורף.
    2. ביום חמישי, היום שבו מזיזים את מחוגי השעון, השכיבו את הילדים כרבע שעה לפני השעה בה הם רגילים בדר"כ ללכת לישון.
    3. ביום שישי, כדאי לאפשר לילדים לנוח בצהריים. המנוחה תעזור להם להשלים את שעת השינה שהפסידו בלילה.
    4. בימים שלאחר המעבר, הקפידו להשכיב את הילדים בכל פעם רבע שעה לפני השעה בה הם רגילים לישון. אם לדוגמה הם רגילים בשעה 20:00 לישון, אז השעה תהיה בשעון הקיץ כבר 21:00 לכן, התחילו בהשכבה בשעה 20:45.
    אז: ביום שישי השכיבו בשעה 20:45. יום שבת 20:30. יום ראשון 20:15 ויום שני 20:00....
    5. שימו לב שהשמש שוקעת מאוחר יותר ויש יותר שעות אור , אך עדיין זה לא אומר שהילדים שלנו לא יהיו עייפים. הקפידו להשכיב אותם בהתאם לסימני העייפות שהם מראים ואל תתפתו להשאיר אותם ערים רק בגלל שיש עדיין אור בחוץ.
    6. החשיכה יורדת מאוחר יותר לכן קשה יותר להירדם. הורמון המלטונין המשרה שינה מופרש עם החשיכה (כלומר מאוחר יותר) לכן קשה יותר להירדם.
    לכן הקפידו לעמעם אורות בזמן טקס השינה ולהחשיך את חדר השינה .
    בהצלחה,
    דנה קרסיס יועצת שינה מוסמכת לתינוקות וילדים. מענה תמידי לבכי. 054-4270222
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה