הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    אני התחתנתי ב 1/5 הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך הזה אז קיבלתי כדורים לדחות את זה אז זאת אומרת שהמחזור האחרון שלי הוא ב 1/4 ועד עכשיו לא קיבלתי אז קניתי ועשיתי בדיקת הריון בבית פעמיים ויוצא שאין הריון אתמול הלכתי לרופא נשים עשו לי בדיקת הריון ואז יוצא שכן יש הריון עשו לי אולתראסאונד ולא ראו שיש הריון כי לא ראו שק הריון אז הרופא חשד שישלי הריון חוץ לרחם עשו לי בדיקת דם ויצא 235 אז אמר לי הרופא שכן יש הריון ואני צריכה לחזור
    עכשיו ישלי שתי שאלות איך נכנסתי להריון אם לא קיבלתי מחזור?והאם יש מצב שישלי הריון חוץ לרחם?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לעיתים נדירות קורה שיש ביוץ אבל אין מחסור וכך נכנסים להריון. עוד ייתכן שהמחזור האחרון הוא ב 1.4 ולאחריו נכנסת להריון.
    תמיד יש אפשרות של הריון חוץ רחמי אבל היא נדירה ובכל מקרה זה עוד מוקדם לדעת אצלך. צריך לחזור על הבתא כדי לראות קצב עלייה וכי מדובר בהריון תקין ובאולטרה סאונד בהמשך ניתן יהיה לדעת האם הוא בתוך או מחוץ לרחם.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה