המון שאלות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..אחרי הדימום שהיה לי בשבוע 20+5 הייתי בבדיקה ואמרו לי שיש לי שליה נמוכה והפרדות של 10 ממ אחרי 3 ימים בדקו אותי שוב ובנתיים הדימום פסק לגמרי ואמרו לי שלא רואים בכלל הפרדות שהשליה לא כזאת נמוכה 18 ממ מעל הפתח.. אחרי שבועיים מאז המקרה יש לי הפרשה חומה צהובה כזאת לסירוגין.. לפעמים אין כלום ולפעמים ההפרשה ממש צמיגית ובצבע הזה..כרגע אני בשבוע 23+3 ללא כאבים כלל
    השאלות שלי הן:
    האם הפרדות של 10 ממ שראו היא משמעותית?
    מה זה ההפרשות האלה?
    אני צריכה לראות רופא?
    עם עליה כזאת במרחק השליה מהפתח בשלושה ימים (של 12 ממ) יש סיכוי שכבר עכשיו יצאתי מזה והדימום כבר לא יחזור יותר?
    ומתי שליה מפסיקה להיות נמוכה? כאילו מכמה סנטימטרים היא כבר הופכת להיות במרחק נורמאלי?
    וחזרתי לעבודה זה נראה לך טיפשי מצדי? אני רק יושבת בעבודה במזגן וגם זה בחצי שכיבה..(הרופא לא רואה אותי בשביל לאשר לי)
    יכול להיות שמפספסים אצלי משהו ואני צריכה להיות בשמירה מלאה? בכל זאת ההפרשות האלו הן לא מצב אופטימלי.. וסליחה על החפירה פשוט הרופא שלי נוטה להשתיק אותי ולא לענות לי בצורה מרגיעה..
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. הפרדות של 10 מ"מ, היא לא משמעותית וגם לא ברור לי האם התכוונו להפרדות שלייה (לא סביר שראו זאת בגודל כזה) או להפרדות קרומים (שזה משהו אחר, פחות מטריד)
    2. אין לי אפשרות לדעת מהן ההפרשות מבלי לבדוק אותך
    3. כן
    4. יש סיכוי השלייה עלתה ועוד תעלה, ואז לא יחזור הדימום
    5. השלייה צריכה להיות מעל 20 מ"מ מהפתח, כדי לא להחשב שלייה נמוכה
    6. לגבי שמירה/מנוחה/עבודה...אני לא יכול לתת חוות דעת מבלי לבדוק אותך

אוסף הסימנים הוא מטריד - דימום/הפרשות/שלייה נמוכה - אך בהחלט יכול להיות שהכל מאחורייך, השלייה עלתה והדימום פסק ומדובר בשאריות אחרונות. אבל בשביל לדעת כל זאת בוודאות צריך לבדוק אותך ואי אפשר לתת תשובה יסודית ואחראית מבלי לבדוק אותך ולעשות אולטרה-סאונד

ד"ר הדר

• שלום רב

1. הפרדות של 10 מ"מ, היא לא משמעותית וגם לא ברור לי האם התכוונו להפרדות שלייה (לא סביר שראו זאת בגודל כזה) או להפרדות קרומים (שזה משהו אחר, פחות מטריד)
    2. אין לי אפשרות לדעת מהן ההפרשות מבלי לבדוק אותך
    3. כן
    4. יש סיכוי השלייה עלתה ועוד תעלה, ואז לא יחזור הדימום
    5. השלייה צריכה להיות מעל 20 מ"מ מהפתח, כדי לא להחשב שלייה נמוכה
    6. לגבי שמירה/מנוחה/עבודה...אני לא יכול לתת חוות דעת מבלי לבדוק אותך

אוסף הסימנים הוא מטריד - דימום/הפרשות/שלייה נמוכה - אך בהחלט יכול להיות שהכל מאחורייך, השלייה עלתה והדימום פסק ומדובר בשאריות אחרונות. אבל בשביל לדעת כל זאת בוודאות צריך לבדוק אותך ואי אפשר לתת תשובה יסודית ואחראית מבלי לבדוק אותך ולעשות אולטרה-סאונד

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה