חלבון עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום , קצת רקע הריוןן ראשון ספוטני בת 35 עשתי בדיקות שקיפות עורפית ועוד וכולם יצאו תקינות חוץ מחלבון עוברי אין ולא קבלתי הסבר מה בדיוק לא יצא תקין שמה ואולי יש טעות בבדיקה ? להגיד בגלל הגיל תעשי בדיקת מי שפיר ניראה לי שזה לא מוצדק מה עוד שקראתי כאן נושא של שכלול התוצאות שקפיות עורפית וחלבון עוברי מי עושה את החישוב הזה ? קראתי עוד שאפשר לגלות תמסונת דאון בבדיקת אוטרסונד אז למה לא.עושים לי את זה עד עכשו. קראיתי סקרית מערכות 2. למה לא מפנים אותי מאוד מבולבלת ורוצה הסבר רק בוכה מהרגע שאמרו לי בטלפון. שלא טוב חלבון עוברי אודה לעזרה מה ניתן לעשות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לגיל יש אכן משקל חשוב בשקלול התוצאות ובהחלטה האם לעשות דיקור מי שפיר. כמובן שזו החלטה שלך האם לעשות דיקור או לא ומותר לך להחליט שאם הסיכון המשוקלל הוא נמוך אז לא לעשות דיקור (בדיוק שיש נשים שמחליטות כן לעשות דיקור גם כאשר הסיכון הוא נמוך...כי בדיקור אפשר לגלות עוד הרבה דברים).

בסקירת מערכות מוקדמת אפשר לראות סימנים של תסמונת דאון וכך גם בסקירה המאוחרת שאליה את אמטרה לקבל הפנייה ולבצע אותה בשבוע 20 עד 24. אבל, גם אם הסקירות תקינות והסיכון המשוקלל נמוך אז זה לא שולל תסמונת דאוו כי את זה אפשר לזהות בוודאות רק בדיקור מי שפיר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה