הבדל בגודל של העוברים הריון תאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר, אני בשבוע 9 הריון תאומים אחרי ivf. הייתי השבוע במעקב ובמדידה עובר אחד התאים לשבוע 9+1 שזה בול החישוב לפי השאיבה. והשני ל8+0. לשניהם נצפה דופק ב"ה. האם עליי לדאוג? ללכת למעקב יותר צפוף? הבדיקה הבאה שלי שקיפות עורפית ב20/7. תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, פער שכזה יכול לרמז על התפתחות לא תקינה של העובר הקטן - אבל מדובר בתוספת סיכון יחסית קטנה, שאין יותר מידיי מה לעשות לגביה. המשך המעקב ילמד האם גם העובר הקטן מתפתח באופן תקין או לא. אבל, בהחלט יכול להיות שהמשך ההריון יהיה תקין והכל יהיה בסדר לשני העוברים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה