בדיקות בטא כל יומיים עזרה דחופה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם רציתי להתייעץ ולשמוע האם קרה למישהי
    אנו מנסים כבר כחצי שנה להיכנס להריון תחילת וסת אחרונה שהייתה הייתה ב 4/06/2017-11/06/2017 כאשר לאחר מכן שמתי לב שיש לי איחור וכאבים ודקירות בבטן התחתונה חזה נפוח ורגיש , ובחילות בלתי פוסקות
    הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אך לא נראה שק הריון אלה רירית רחבה כפי שיש לפני מחזור
    הרופא שלח אותי לבדיקות דם ויצא בטא 12 ( מכיוון שבבדיקות קודמות תמיד יצא פחות 5 נראה לי חריג ) הרופא אמר כי אולי יש סיכוי להריון צעיר ושלח אותי יום למחרת לבדיקה חוזרת שהבטא עלתה ל 14 .
    לאחר מכן ביצעתי שיחה לרופא אמר לי לחכות 10 יום ולחזור שוב
    קרה למישהייי ? מה קורה פהה לא רוצה לצפות ולהתאכזבבב
    ליאם
1 תגובות
עמוד 1
  • אגב שכחתי לציין כי בדיקה ביתית של שתן יוצאת לי שלילית
    אוףף לא אופטימית בכלל אך במעבדה אמרו לי שבטא מעל 10 זה מראה על הריון צעיר לא יודעת כבר על מה לחשוב

ליאם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה